Verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft betrekking op economische, milieu- en sociale aspecten. Als een brug tussen leveranciers en klanten hebben wij een unieke positie die ons in staat stelt om te begrijpen wat er nodig is om een balans te vinden tussen <em>people</em>, <em>profit</em> and <em>planet</em>.

Duurzame ontwikkeling
De uitdagingen die we wereldwijd zien op het gebied van milieu, eerlijke handel en voedselveiligheid zijn zeer complex. Deze complexe onderwerpen hebben een duidelijke invloed op de hele waardeketen. We zien dat duurzame ontwikkeling nodig is om de fragiele balans tussen winst, mensen en milieu te versterken.

Maatwerk
Elke onderneming in de Acomo Groep opereert op een unieke manier binnen de value chain. Dit vereist een duurzame aanpak op maat. We steunen, faciliteren en bundelen alle ideeën die een antwoord kunnen vormen op de kansen en uitdagingen die zich voordoen bij ons streven naar een duurzame toekomst. Door samen te werken met onze partners en door ons te concentreren op onze eigen activiteiten, zijn we in staat om verantwoorde producten van hoge kwaliteit te leveren.

Verantwoording volgens GRI
Acomo rapporteert haar impact en prestaties op basis van de internationaal erkende GRI (Global Reporting Initiative) Standaarden. Ons jaarverslag voldoet aan de ‘In overeenstemming met’ – Core-optie. De details worden getoond in de Acomo GRI Context Index.