Specerijen en Noten
We kopen, distribueren en verkopen specerijen, noten, gedroogde vruchten en gedroogde groenten vanuit en naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Dankzij het wereldwijde netwerk van partners staan we continu in contact met de gebieden waar de producten groeien en met de productiefaciliteiten waar deze verwerkt worden. Zo blijven we op de hoogte van alle relevante marktontwikkelingen.
spices-and-nuts-big2

Acomo bedrijven
De bedrijven die werkzaam zijn in dit segment zijn Catz International, King Nuts & Raaphorst, Delinuts en Tovano. Samen vertegenwoordigen zij jarenlange ervaring, voor een groot deel bijgedragen door Catz International, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1856. 

Producten
Het productportfolio van dit segment bestaat uit tropische producten zoals peper, nootmuskaat, geraspte kokos, gepelde noten, noten in de dop, gedroogde vruchten, gedroogde groenten, kruiden, chocolade, rijstcrackers en snackproducten.

Onze rol in de productieketen
De groepsondernemingen binnen Acomo zijn vooral betrokken bij het inkopen, distribueren, mengen, roosteren, zouten en verpakken van de specerijen en noten.