Delinuts
Onderdeel van de groep sinds 2017

Delinuts
Delinuts is veel meer dan alleen noten. Het bedrijf is naast noten ook dé specialist op het gebied van pinda’s, zuidvruchten en rijstcrackers. Vanuit deze expertise is het assortiment bovendien uitgebreid met diverse aanverwante artikelen. Wat te denken van zaden en pitten, de heerlijkste chocoladeproducten, gedroogd fruit en groente- en fruitchips? Het bedrijf volgt de markttrends op de voet en is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en verpakkingen.

Betrouwbare en deskundige organisatie
Delinuts staat bekend als betrouwbare en deskundige organisatie met een verrassende en gevarieerde productlijn. Van over de hele wereld worden de allerlekkerste producten geïmporteerd, met uiterste zorg geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitseisen.

Kwaliteitscertificaten
Delinuts is gecertificeerd volgens ISO 22000, BRC, IFS en SKAL. De meer dan 500 kwalitatief hoogwaardige producten uit het vaste assortiment, aangevuld met 1.000 klant specifieke producten, worden niet alleen aan klanten in Nederland geleverd, maar gaan heel Europa door.

https://www.delinuts.nl