Tradin Organic
Onderdeel van de Groep sinds 2020.

Tradin Organic
Tradin Organic is actief in het verhandelen en distribueren van hoogwaardige, gecertificeerd biologische voedingsgrondstoffen en -ingrediënten. De onderneming heeft diverse productiefaciliteiten in de waardeketen opgenomen waar biologisch geteelde agrarische producten worden verwerkt tot gezonde, hoogwaardige voedingsingrediënten.

De productportfolio omvat meer dan 230 producten in een groot aantal verschillende categorieën. Naast biologische alternatieven voor producten in de vier overige Acomo-segmenten biedt Tradin producten in categorieën als cacao, koffie, (ingevroren) groenten en fruit, oliën en hoogkwalitatieve sappen. Alles 100% biologisch.

Voortrekker van wereldformaat
Sinds de vroege jaren tachtig speelt Tradin een normbepalende rol in de inkoop, verwerking en distributie van hoogwaardige, gecertificeerd biologisch voedingsingrediënten. Het uitgebreide wereldwijde netwerk verbindt biologische boeren in meer dan 80 landen met verwerkers en afnemers in Europa, Azië en de VS.

Verbindende rol in de keten
Op grond van bijna 40 jaar kennis en ervaring is Tradin in staat partners in de keten te begeleiden in de complexe wereld van biologische en overige certificeringen, met maatwerkoplossingen voor specifieke behoeften. In de loop der jaren heeft Tradin samen met partners gewerkt aan verticale ketenintegratie, waarbij is geïnvesteerd in kwaliteitscontrole, traceerbaarheid en de borging van biologische productiemethoden en leveringszekerheid van boer tot afnemer.

www.tradinorganic.com