Thee
Met een wereldwijd netwerk en kantoren over de hele wereld hebben we uitgebreide kennis van en ervaring met alle belangrijke theemarkten. Royal Van Rees Group is wereldwijd een van de grootste internationale handelshuizen in thee.

Acomo company
Royal Van Rees Group is sinds 1819 actief in de wereldwijde theehandel. Met een huidig marktaandeel van ongeveer 10% is het bedrijf gegroeid tot een van de grootste internationale theehandelaren ter wereld. Op dit moment is Van Rees binnen Acomo de enige onderneming in dit segment.

Thee uit elke origine
Wij leveren thee uit alle thee-producerende landen aan zowel de private als de publieke sector in veel thee-consumerende landen. De kleur en de smaak van thee zijn afhankelijk van vele factoren. Door middel van ons wereldwijde netwerk, onze kennis en ervaring zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van thee naar hun specifieke voorkeur.

Onze rol in de productieketen
Wij kopen thee op de veiling, via makelaars of rechtstreeks op de theeplantages en wij verkopen de thee aan klanten over de hele wereld. Met optimale transportoplossingen, een systeem van vendor managed inventories en mengactiviteiten wordt een totaal service concept aangeboden aan klanten.