Food Ingredients Service Center Europe (FISCe)
Opgericht in 2020.

FISCe
Binnen een volledig gecontroleerde productieomgeving in Nederland biedt Food Ingredients Service Center Europe (FISCe) de voedingsmiddelenindustrie een uiterst effectieve en homogene behandeling van producten met een laag vochtgehalte zoals specerijen, gedroogde kruiden, eetbare zaden, granen, gedroogde groenten en peulvruchten.

Behandeling met behoud van productkenmerken
Dienstverlener FISCe schept zekerheid voor zijn contractpartijen en wel door middel van een extern gevalideerd proces ten behoeve van pathogeenreductie. Hierbij wordt te allen tijde voldaan aan de strengste normeringen ten aanzien van voedselveiligheid. Kruiscontaminaties zijn hierbij uitgesloten. Centraal in het behandelingsproces staat  een stoom-vacuüm hittebehandeling binnen een strikt gecontroleerde omgeving. De 100% natuurlijke en volledig stralings- en chemicaliënvrije technologie is veilig toe te passen op zelfs de meest delicate en hittegevoelige producten. FISCe garandeert hierbij volledig behoud van de specifieke productkwaliteit.

Volledig gecertificeerd voor voedselveiligheid en biologische productie
Direct bij de oprichting van de onderneming is FISCe gecertificeerd voor voedselveiligheid (FSSC 22000) en biologische productie (Skal). Alle systemen en processen staan onder permanente controle van geaccrediteerde instanties en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

www.fisce.eu