Biologische voedingsingrediënten
Naast conventioneel verbouwde agrarische producten bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige, gecertificeerd biologische voedingsgrondstoffen en -ingrediënten.

Acomo bedrijven
Sinds de oprichting in begin jaren tachtig heeft Tradin Organic mede de norm bepaald in de inkoop, verwerking en distributie van hoogwaardige, gecertificeerd biologische voedingsingrediënten. Het uitgebreide wereldwijde netwerk verbindt biologische boeren in meer dan 80 landen met verwerkers en afnemers in Europa, Azië en de VS.

Producten
Tradins portfolio omvat meer dan 230 producten in een groot aantal verschillende categorieën. Naast biologische alternatieven voor producten in de vier overige Acomo-segmenten biedt Tradin producten in categorieën als cacao, koffie, (ingevroren) groenten en fruit, oliën en hoogkwalitatieve sappen. Alles 100% biologisch.

Onze rol in de productieketen
Naast handel en distributie heeft Tradin diverse productiefaciliteiten aan de waardeketen toegevoegd. Hier wordt meerwaarde gecreëerd door biologisch geteelde agrarische producten te verwerken tot gezonde hoogwaardige voedingsingrediënten.