Bedrijfsprofiel

Holding
ACOMO NV, beter bekend als Acomo, is de moedermaatschappij van een internationale groep ondernemingen die natuurlijke voedingsingrediënten inkopen, verhandelen, behandelen, verwerken, verpakken en distribueren voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het assortiment omvat meer dan 600 producten die worden verhandeld in meer dan 100 landen.

Groepsmaatschappijen
Alle groepsmaatschappijen handelen onder hun eigen naam en voor eigen rekening. De maatschappijen hebben een eigen management team en een eigen product portfolio

Duurzame groei
Zelfstandige waardecreatie binnen de groepsmaatschappijen is een van de twee manieren waarop we duurzame groei op de lange termijn kunnen realiseren. De andere manier waarop we dit bereiken is het acquireren van toonaangevende bedrijven in conventionele en biologische niche-voedingsingrediënten.

Gedeelde waarden
Gebaseerd op gedeelde waarden zoals contractzekerheid, effectief risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, streven we naar toegevoegde waarde in de productieketen en een bovengemiddeld bedrijfsresultaat. We vervullen een brugfunctie tussen onze leveranciers en klanten.