Voedingsingrediënten
We produceren en distribueren natuurlijke voedingsingrediënten als losse ingrediënten of als functionele mengsels aan de voedingsmiddelenindustrie. Onze producten worden gebruikt in sauzen, soepen, vlees- en vispreparaten en desserts.

Acomo bedrijf
De activiteiten in dit segment worden uitgevoerd door Snick EuroIngredients. Dit bedrijf levert zowel losse ingrediënten als op maat gemaakte functionele mengsels volgens de specificaties van de klant. In 2015 is Tefco EuroIngredients toegevoegd aan Snick EuroIngredients om één EuroIngredients-propositie te vormen die de gehele Benelux bedient.

Productaanbod
In dit segment gaat het om natuurlijke smaakstoffen, functionele ingrediënten en specialiteiten. Wij bieden onder andere vleessmaken, gistextracten, groentesmaken, kaassmaken, specerijen en kruidenmengsels. In functionele ingrediënten bieden wij systeemoplossingen zoals natuurlijke kleurstoffen, texturerende ingrediënten en zoetstoffen. Als specialiteiten maken wij producten zoals een vegetarische Worcestersaus.

Onze rol in de productieketen
Wij zijn niet betrokken bij de verwerking van het natuurproduct door middel van bijvoorbeeld extractie, fermentatie en conversie. Onze rol in de productieketen begint met de distributie van natuurlijke ingrediënten en met de verwerking van functionele mengsels van voedselingrediënten. In het Belgische Ruddervoorde hebben we een productontwikkelingsteam dat klanten voorziet van innovatieve ingrediënten en concepten.