Carrière @ Acomo
Acomo is een internationale groep ondernemingen met kantoren over de hele wereld. We bereiken onze doelen door de talenten van onze medewerkers. Gemotiveerde medewerkers krijgen de vrijheid en de mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

Ondernemerschap, passie en een open blik
Wij richten ons op ondernemerschap, zijn gepassioneerd over onze producten en zien de toekomst met open blik tegemoet. We geloven dat een balans tussen winst, mensen en natuurlijke hulpbronnen een voorwaarde is om een betrouwbare partner te zijn voor onze partners en om te streven naar duurzame groei.

Werken bij Acomo
Dit vraagt om een innovatieve manier van zaken doen. Het vereist ondernemerschap en een scherp bewustzijn van de wereld om ons heen. Maar bovenal vraagt het om toegewijde en getalenteerde medewerkers die bereid zijn om mee te groeien met de zaden die we zaaien, inkopen en verhandelen.

Leren en ontwikkelen
De missie van Acomo is het nastreven van duurzame groei en dat vraagt om een versterking van onze wereldwijde capaciteit. Om deze reden bieden wij onze medewerkers de kans zich optimaal te ontwikkelen in bedrijfsvoering, handel en leidinggeven.

Openstaande vacatures
Catz International: Junior Forwarder
Catz International: Junior Trader
Catz International: Commercieel Administratief Medewerk(st)er (PT)
FISCe: Allround Operator Voedingsmiddelen
FISCe/Red River-Van Eck: ERP consultant
Red River-Van Eck: Logistiek Coördinator

Indien u interesse heeft in een van bovenstaande vacatures, neemt u dan rechtstreeks contact op met het desbetreffende bedrijf.